Здраве

ПЕРМАНЕНТНО ОТРАВЯНЕ С ТОКСИНИ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Тялото може да бъде товарено с токсични вещества дотогава, докато не се прекрачи определен праг – праг на дразнимост. Ако детоксикиращите органи са затлачени, „чашата прелива“, тоест стига се до алергични реакции. Алергичната реакция е сигнал за тревога на организма. Когато детоксикиращите органи са претоварени, токсините се изхвърлят през кожата (сърбящи екземи), лигавицата (заболявания на носа, очите, стомаха и чревната лигавица) или белите дробове (алергична астма).

Организмът вече не е в състояние да се справи с определени вещества. Той е изчерпал възможностите си за действие срещу отровите, затова и при най-малкия контакт се получава алергична реакция. Последствията са обриви, алергии, сенна хрема, отказ от определени хранителни продукти и други подобни явления.

*Според резултатите от едно проучване, проведено от германско научно дружество, човешкото тяло е застрашено от еко колапс.

НЕОБХОДИМИ И ВАЖНИ КОМБИНАЦИИ

Въз основа на специфичното действие на някои Шуслерови соли ни се струва крайно необходимо да изброим определени комбинации, за да могат потребителите да се предпазят от ненужни натоварвания и дори вреди.

Някои минерални соли отстраняват вредни вещества – Калиум сулфурикум N:6 или киселини – Силицея N:11. Калциум сулфурикум N:12 се грижи за пропускливостта на съединителната тъкан – важна предпоставка за изхвърлянето на натоварващите вещества. Понякога след даването на тези соли се отделят на тласъци прекалено големи количества вредни вещества, които могат да се изхвърлят само чрез комбинирания прием на Натриум фосфорикум N:9 (разграждане на освободената киселина) или Натриум сулфурикум N:10 (разграждане на вредни вещества).

*Оттук произтичат следните изпитани смеси:

  • Калиум сулфурикум N:6 и Натриум сулфурикум N:10
  • Силицея N:11 и Натриум фосфорикум N:9
  • Калциум сулфурикум N:12, Натриум фосфорикум N:9 и Натриум сулфурикум N:10

Коментарите са изключени