Здраве

МЯСТОТО ЗА СПАНЕ – ОСВОБОДЕНО ОТ НАТОВАРВАНИЯ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

 Ние прекарваме приблизително една трета от живота си в леглото. Затова нека разясним какво би трябвало да се разбира под здравословно място за сън.
Първо ще изброим някои признаци, по които може да съдите, че не сте избрали най-правилното място за спане:

  • Когато се събуждате с чувството, че сте работили цяла нощ.
  • Когато сутрин ви е нужно по-дълго време да се събудите или умората не ви напуска през целия ден.
  • Когато заспивате трудно и часове наред се въртите в леглото.
  • Когато сутрин се нуждаете от няколко чаши кафе, за да влезете във форма.
  • Когато често сънувате кошмари
  • Когато имате подчертано лош сън: силно потене през нощта; интензивно сънуване през цялата нощ; стряскане от лоши сънища – но те може да са предизвикани и от тежка храна на вечеря; сърбежи; будуване с часове.
  • Когато сутрин се събуждате свити в единия или другия край на леглото, легнали напряко или в съседното легло – по този начин сте се опитвали да избегнете лъченията. Това много често се наблюдава при децата, които са особено чувствителни към лъчения.
  • Когато децата плачат цяла нощ и нищо не е в състояние да ги успокои.
  • Когато въпреки лекарските грижи непрекъснато боледувате и не помага никакво лечение(т. нар. резистентни на терапия болести).

*Обикновено признакът не е само един, появяват се няколко наведнъж.

Човекът е и енергийно и има енергийно поле също като Земята. Ето защо оптималната посока за спане е север-юг, с главата на север. Ако обаче живеете в близост до течаща вода (включително процеждаща се подпочвена вода), тогава трябва да лежите с глава, обърната срещу посоката на течението. Ако живеете на планински склон, главата трябва да е разположена в посока към върха. Никой не ляда с главата надолу на стръмна поляна.

В спалнята трябва да има колкото може по-малко мебели. и предмети за украса. „Ако се вкопчваш във вещите си, накрая те ще се вкопчат в теб.“ С други думи, всеки предмет има собствено излъчване, собствено енергийно поле. И колкото повече предмети трупате в спалнята си, толкова по-неспокойна става атмосферата!

Телевизовите, радиобудилниците и най-вече стереоуредбите и домакинските уреди (прахосмукачка) изпускат силно лъчение дори когато са изключени. Такива уреди не трябва да се държат в спалнята, а по възможност – и в съседните помещения.

*Сънят на освободени от електричество места е много отморяващ и пълноценен.

 

Коментарите са изключени